26 Ιανουαρίου, 2022
Sports Κοινωνία

Στο Πανευρωπαϊκό Ζίου Ζίτσου Ανδρών ο Μάνος Κωστογιάννης

Πανέτοιμος για τη συμμετοχή σε μία σπουδαία διοργάνωση είναι ο Μάνος Κωστογιάννης. Ο αθλητής του «Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου» θα φορέσει τα γαλανόλευκα για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Ανδρών-Γυναικών που θα λάβει χώρα στο Μάινταλ της Γερμανίας.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Κανακαράκη θα ριχτεί στη «μάχη» της κατηγορία των -77 κιλών (FS) και θα παλέψει για τη διάκριση. Επίσης, στη σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται και οι Χριστίνα Κουτουλάκη (FS -57), Γεώργιος Πάππου (FS -69), Γεώργιος Αγαλιάνος (FS -77), Αντώνιος Παππάς (FS +94) και Ζαφείρα Παναγιωταράκου (NW -63).

Την καθοδήγηση των αθλητών-τριών στο αγωνιστικό μέρος αναλαμβάνουν ο Αρχηγός Εθνικής Ομάδας και υπεύθυνος στο πρωτάθλημα για τους αθλητές στο Fighting System, κ. Δημήτρης Μπιτσαξής και ο Ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος για τους αθλητές στο Newaza, κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Την αποστολή συνοδεύει ο Γεν. Γραμματέας tης Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ, κ. Ανέστης Πουλικίδης.

Η ελληνική Ομοσπονδία τονίζει χαρακτηριστικά: «Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τα μέλη της εθνικής αποστολής.

Καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες μας, οι οποίοι έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής αποχής, λόγω της πανδημίας, επιστρέφουν στις διεθνείς διοργανώσεις, έτοιμοι και δυνατοί προκειμένου να διατηρήσουν ψηλά το ελληνικό Ζίου Ζίτσου, με τις επιτυχίες τους».

Πηγή: sportsmagazine.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Για 2 ημέρες θα εκτελούνται βολές στο πεδίο βολής “Αετός”

editor

Ορεστιάδα: Κλειστό και με σοβαρά προβλήματα, το αναψυκτήριο με αρχαιολογική έκθεση στο Σπήλαιο Τριγώνου

editor

Μάθετε πόσα ένσημα έχετε με ένα “κλικ” – Βήμα- βήμα η διαδικασία

admin