Κοινωνία Τοπικά Νέα

Παραλία Δικέλλων – Μεσημβρίας: Να “εξαφανιστούν” ομπρέλες, ξαπλώστρες & σκίαστρα

Να γίνει απομάκρυνση των αντικειμένων από κοινόχρηστους χώρους στην παραλιακή ζώνη των Δικέλλων-Μεσημβρίας ενημερώνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με σκοπό να καθαριστεί η περιοχή της θάλασσας τις επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών για την εξασφάλιση της καθαριότητας των ακτών και της ελεύθερης πρόσβασης στον δημόσιο κοινόχρηστο παράκτιο χώρο, μετά από έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Έβρου, παρακαλούνται οι δημότες και παραθεριστές που αυθαίρετα έχουν τοποθετήσει ομπρέλες, ξαπλώστρες και σκίαστρα για ιδιωτική χρήση με σκοπό την παραμονή τους στον αιγιαλό κατά τη θερινή περίοδο, να τις απομακρύνουν εντός χρονικού διαστήματος 10 ημερολογιακών ημερών έως την 23.07.2021.

Μετά την ημερομηνία αυτή συνεργείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης καθ’ υπόδειξη και υπό την επίβλεψη της Κτηματικής Υπηρεσίας θα προβεί σε απομάκρυνση όλων των κατασκευών που καταλαμβάνουν – δεσμεύουν δημόσιο χώρο, με σκοπό την αποκατάσταση του κοινόχρηστου χαρακτήρα του αιγιαλού.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 26χρονου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

14 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει την Ελευθερία της

admin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Άμεσες παρεμβάσεις σε συνεργασία με την Πυροσβεστική για την αποφυγή ατυχημάτων από πτώσεις δέντρων

admin