29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έλαμψε για 3η συνεχόμενη χρονιά το «διαμάντι» της Εβρίτικης Εταιρείας DASTERI! (video)

Έλαμψε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «διαμάντι» της DASTERI στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2021» την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2021 στην περιοχή του Ελληνικού στην Αθήνα.

H εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, πολιτικών Κομμάτων, επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων και εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων, τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής- Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου και αποτελεί μια από τις κορυφαίες βραβεύσεις επιχειρήσεων της Ελλάδας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Η αξιολόγηση τους γίνεται βάση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτήριων όπως είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα. Ταυτόχρονα συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι τα επενδυμένα κεφάλαια των εταιριών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

Ο κ. Βασίλης Δαστερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που βραβευόμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θα συνεχίσουμε σταθερά σε αυτόν τον δρόμο που έχουμε χαράξει. Ελπίζω η πανδημία και όλη η αυτή η κατάσταση που άλλαξε την πραγματικότητα όλων μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει γρήγορα παρελθόν και να βρούμε την κανονικότητα μας, ώστε όλοι μας να βρεθούμε εδώ του χρόνου και να είμαστε πιο δυνατοί.»

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δόμνα Βιζβίζη: Η ηρωική Θρακιώτισσα καπετάνισσα της Επανάστασης

editor

Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Θράκη

editor

Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

editor
29/03/2024 0:43