18 Μαΐου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η στέγαση & η λειτουργία του 15ου νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις ώρα 18:30 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 13η Τακτική συνεδρίαση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

 1. Αιτήσεις-Ενημερώσεις
 2. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στα Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Συμβούλια Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Ν. Έβρου (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
 3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής άρθρου 11 Π.Δ. 71/2020 (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
 4. Αντικατάσταση τακτικού μέλους (εκπροσώπου των εργαζομένων) του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
 5. Αποδοχή παραίτησης της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης και αντικατάστασή της (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
 6. Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης και αντικατάστασή του (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
 7. Λήψη απόφασης για την καταστροφή αντικειμένου που δεν έχει καμία αξία (άρθρο 199 παρ. 6 Ν. 3463/06) (Εισηγ. κ. Καδόγλου Κ.)
 8. Ανάκληση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου (λόγω θανάτου) (Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)
 9. Έγκριση παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου (Κακαλής Δημήτριος, κατάστημα Μπακαλόγατος), κατ’ εξαίρεση της 115/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)
 10. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης ακινήτων για στέγαση και λειτουργία του 15 ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)
 11. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τη λειτουργία του Βιοαγρού του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)
 12. Έγκριση διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (απευθείας ανάθεση) σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν.4412/16, για την «Προμήθεια εκδόσεων αναβάθμισης λογισμικού», λόγω αποκλειστικότητας (Εισηγ. κ. Αραμπατζή Ευθ.)
 13. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για αποχαρακτηρισμό από ρέμα και έγκριση εκποίησης δημοτικής έκτασης στο αγρόκτημα Άβαντα (τμήμα του υπ΄ αριθμ. 722 τεμαχίου) (Εισηγ. κ. Παλαιολόγου Κ.)
 14. Έγκριση παραχώρησης χώρων σχολείων σε φορείς του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
 15. Έγκριση ίδρυσης τμήματος ένταξης στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2021-2022 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
 16. Έγκριση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021 του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Κιζιρίδης Γ.)

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Τζιχάν Ιμάμογλου: Ανεξαρτητοποιήθηκε πριν μερικά 24ωρα από την παράταξη Τοψίδη και ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης στην Διοίκηση Μέτιου

editor

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

admin

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Μοναδικός στόχος των Ενόπλων Δυνάμεων η διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή

editor
18/05/2022 13:16