22 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επίσκεψη του Διοικητή Δ’ Σώματος Στρατού στον δήμαρχο Μαρώνειας – Σαπών

Συνάντηση με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, που τον συνόδευε ο Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας Μ/Π Πεζικού, Ταξίαρχος Δημήτριος Καμπουρίδης, είχε χθες Πέμπτη 8/7/2021 στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη διάρκεια της, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και πνεύμα αλληλοκατανόησης, οι δύο άνδρες εξέφρασαν την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης των σχέσεων Στρατού και Λαού και διεύρυνσης της συνεργασίας του Δ’ Σώματος Στρατού και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, σε μία νευραλγική ακριτική περιοχή της χώρας, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ένα πλαίσιο κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών προς όφελος των δύο πλευρών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Δημάρχου και του Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού.

Πηγή: evros24

Related posts

Στο νέο σφαγείο Φερών μεταφέρθηκε το κόκκινο άγαλμα – Συναποφασίστηκε από Ζαμπούκη & Λαμπάκη

editor

Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας: “Η τοπική κοινωνία δεν ανέχεται εμπαιγμούς, αντιφάσεις, διγλωσσίες & κυρίως κοροϊδία”

editor

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Μετανάστευσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για την ένταξη των προσφύγων στην Ελλάδα

editor
22/07/2024 1:55