22 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται για την 8η Λευκή Νύχτα!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης πρόκειται να διενεργήσει για 8η χρονιά την “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021.

Τα εμπορικά καταστήματα την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσουν έως τα μεσάνυχτα, ενώ θα υπάρχουν όπως κάθε χρόνο κεντρικές σκηνές με διαφορετικά μουσικά συγκροτήματα που θα δίνουν εορταστική ατμόσφαιρα στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης.

Η περιοχή του κέντρου που συμμετέχει στη Λευκή Νύχτα αφορά τις εξής οδούς: Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου και 14ηςΜαίου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ικτίνου, Περικλέους, Πατριάρχου Κυρίλλου, ΑνδριανουπόλεωςΕθνικής Αντιστάσεως, Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Νικ. Φωκά έως της οδού Τζαβέλα συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων, τηρουμένων των μέτρων COVID19, όπως ισχύουν.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κομοτηνή: Σύλληψη 4 ημεδαπών για κλοπή

editor

Στο βάθρο των νικητών η σκακίστρια του ΜΓΣ Εθνικού Άρτεμις Μπλίτσα

editor

Ποιο μεσιτικό γραφείο βραβεύτηκε από τα European Property Awards στο Λονδίνο

admin
22/02/2024 12:53