Πολιτική

Στ. Καλαφάτης: «Η Ελλάδα, με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπήκε σε δρόμους που την πάνε πιο γρήγορα, πιο μπροστά, πιο ψηλά»

«Η Ελλάδα, με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπήκε σε δρόμους που την πάνε πιο γρήγορα, πιο μπροστά, πιο ψηλά», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης σε άρθρο του την ιστοσελίδα «ToManifesto.gr» για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

«Οι Έλληνες ανακτήσαμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση και τις προσδοκίες για ατομική προκοπή και συλλογική πρόοδο. Όλοι μαζί, ξεπερνώντας τη δίνη της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, πατάμε με αισιοδοξία το κατώφλι μιας νέας εποχής. Σίγουροι ότι ένα καλύτερο αύριο είναι ήδη παρόν», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Καλαφάτης, επισημαίνοντας πως «η Κυβέρνηση ανταποκρίνεται στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αντιμετωπίζει υποδειγματικά πρωτόγνωρες εξωγενείς προκλήσεις, εφαρμόζει πολιτικές που διασφαλίζουν τα ζητούμενα των καιρών, υλοποιεί προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που στρώνουν το έδαφος για δυναμική και δίκαιη ανάπτυξη, ενισχύει τη θέση της Πατρίδας μας στην Ευρώπη και τον κόσμο, προωθεί τα δίκαια και τα δικαιώματά μας».

 

Related posts

Θεόδωρος Καράογλου από Έβρο: «Θέλω να πιστεύω ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει λάθος κινήσεις»

editor

Ο κακός χαμός για μία πρόσκληση από Μητσοτάκη και οι δύο νέες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

editor

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Δένδιας: Ενημέρωση για τα ταξίδια σε Λιβύη και Τουρκία

editor