19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στην Θράκη σήμερα και Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Σ.Πέτσας

Στη Θράκη αλλά και στην Ανατολική Μακεδονία θα βρεθούν σήμερα και αύριο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Ξάνθη την Πέμπτη 1 Ιουλίου μετά το μεσημέρι, αφού το πρωί της ίδιας ημέρας θα παραβρεθεί στον εορτασμό των Ελευθερίων της Δράμας, μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Στην Ξάνθη αναμένεται να επισκεφτεί το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, όπου θα γίνει και μια εκδήλωση για την εκκίνηση εργασιών για την παροχή φυσικού αερίου στην πόλη, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΔΑ κ.Τσάκα, αλλά και του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, μια και η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι αυτή που χρηματοδοτεί μέσω του ΕΣΠΑ σε μεγάλο ποσοστό το έργο του φυσικού αερίου σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί και κάποια από τις σημαντικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Ξάνθης, πιθανόν τα “Πλαστικά Θράκης”, ενώ στα πλαίσια της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, συζητώντας τα προβλήματα της περιοχής.

Σήμερα από την Ροδόπη ξεκινάει ο Στέλιος Πέτσας

Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη και  ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί τις Σάπες, την Ξάνθη, τη Δράμα και την Καβάλα και θα συζητήσει με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης τις αναπτυξιακές προτεραιότητες των δήμων, με έμφαση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τα θεσμικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Ακολουθεί, αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

  • 12:00   Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών, κ. Κωνσταντίνο Χαριτόπουλο, στο Δημαρχείο.
  • 13:30   Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Εμμανουήλ Τσέπελη, στο Δημαρχείο.
  • 15:30   Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, στο Δημαρχείο.
  • 17:30   Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μουριάδη, στο Δημαρχείο.

Σε όλες τις συναντήσεις, ο κ. Πέτσας θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο.

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, θα παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, στη Δράμα, για τη 108η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

editor

Εκδήλωση-ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραγκούνη

editor

Και στο Σουφλί θα γίνουν γυρίσματα της νέας ταινίας του Βασίλη Τσικάρα

editor
19/04/2024 16:18