26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εγκληματική αμέλεια από τη διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Evros-news.gr στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εν μέσω καύσωνα δεν λειτουργεί ο κλιματισμός στην Χειρουργική Κλινική!!!

Με το θερμόμετρο να έχει… χτυπήσει κόκκινο, δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά όχι μόνο στους θαλάμους ασθενών που έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, κάποιοι πολύ σοβαρές, αλλά και σε όλους τους άλλους χώρους όπου κινείται και εργάζεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Με αποτέλεσμα, όλοι αυτοί μαζί με τους συγγενείς των ασθενών, να βρίσκονται σε απόγνωση και να αναρωτιούνται, γιατί η διοίκηση του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης δεν δίνει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Η καταγγελία που έφτασε στο Evros-news.gr αναφέρει:

Εδώ και περισσότερες από 1ο μέρες βρίσκομαι στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και δυστυχώς εν έτη 2021 και σε συνθήκες καύσωνα, δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά.  Με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η νοσηλεία των ασθενών (ασθενείς με πολύ μεγάλα χειρουργεία πραγματικά πλέον να έχουν θέμα επιβίωσης από την πολύ ζέστη), αλλά και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα λόγο της αυξημένης θερμοκρασίας.  Αναρωτιέμαι λοιπόν ως ένας απλός πολίτης. Δεν θα έπρεπε η διοίκηση του νοσοκομείου να μεριμνήσει; Ποιος ευθύνεται για όλη αυτή τη κατάσταση; Πραγματικά ντρέπομαι και συνάμα θλίβομαι για την κατάσταση που επικρατεί”.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κάθε καλοκαίρι παρατηρείται το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον κλιματισμό, γιατί η αρμόδια υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη σε προσωπικό, δεν έχουν γίνει προσλήψεις και παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι υπάλληλοι για να δώσουν λύσεις, η ψύξη δεν φτάνει στο συγκεκριμένο σημείο του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στην Χειρουργική Κλινική δηλαδή. Καλές και σίγουρα σημαντικές οι ανακοινώσεις από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βαγγέλη Ρούφο για την λειτουργία ειδικού ιατρείου οδοντιατρικής αντιμετώπισης ασθενών της Αιματολογικής κλινικής του Π. Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης ή την αναγνώριση του ως κέντρο Διαδερμικής Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων, όμως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ… ΧΘΕΣ στο πρόβλημα της λειτουργίας του κλιματισμού στην Χειρουργική Κλινική. Πριν έχουμε τα χειρότερα.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Σύλληψη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Συνομιλία Ζαμπούκη – Αγγελοπούλου για τις παιδοκεντρικές δράσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης

admin

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου ενημερώνει τους εργαζόμενους σχετικά με το τι ισχύει κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας

admin
26/04/2024 0:09