5 Ιουλίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα τμήματα στα Κ.Δ.Β.Μ.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο/η που θέλει να ενταχθεί στα νέα τμήματα του ΚΕΔΙΒΙΜ του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης μας ενημερώνουν πως συνεχίζουν επιτυχώς τη
λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Σε περιπτώσεις αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μόνο μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας
καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

  • Τηλ. :2551089690
  • Ταχ. Διεύθυνση: Αίνου 46
  • Email: diaviou@alexpolis.gr

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται καθημερινά στο γραφείο του Κέντρου δια βίου μάθησης, στη Δημοτική βιβλιοθήκη, από τις 10 έως τις 12 αλλά και ηλεκτρονικά στο παραπάνω email.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Χριστουγεννιάτικη παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Όλιβερ Τουίστ” σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες

editor

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2021: Πόσοι διορίστηκαν στον Έβρο

editor

Επείγουσα έκκληση για αιμοπετάλια στο Διδυμότειχο

editor
05/07/2022 10:11