Κοινωνία Τοπικά Νέα

Νέο «κύμα» αποπειρών τηλεφωνικής απάτης – Η δράστιδα “χτυπούσε” στις Φέρες επί 10 μέρες!

Στο στόχαστρο των απατεώνων που χρησιμοποιούν το τέχνασμα με τα σοβαρά τροχαία για να αρπάξουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, βρέθηκαν και οι Φέρες του Έβρου!

Πολλά, και σε διαφορετικά σπίτια ήταν τα τηλεφωνήματα της αλλοδαπής που έκανε λόγο για σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή αγαπημένων τους προσώπων και την ανάγκη καταβολής χρημάτων, είτε για δύσκολη επέμβαση, είτε για να απαλλαγούν από μπλεξίματα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες δέκα ημέρες σημειώθηκαν πολλά τηλεφωνήματα και όλα πραγματοποιήθηκαν σε ηλικιωμένους. Ο λόγος γίνεται για τουλάχιστον 3 περιπτώσεις ηλικιωμένων από τους οποίες απέσπασε η δράστιδα το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ.

Εξαρθρώθηκε ευτυχώς το κύκλωμα που εξαπατούσε με την μέθοδο των τηλεφωνημάτων, ηλικιωμένους στην περιοχή των Φερών με την βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Φερών, με επικεφαλής τον Διοικητή Αστυνόμο Μουταφίδη Αντώνιο, οι οποίοι κατάφεραν και συνέλαβαν την δράστιδα ηλικίας 55 ετών, η οποία ήταν άτομο βουλγαρικής καταγωγής.

Οι πολίτες καλούνται να απευθύνονται πάντα στις αστυνομικές Αρχές, ακόμα και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος τους.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Περιοδεία στον Έβρο: «Στεκόμαστε δίπλα στους ακρίτες μας, στηρίζουμε την εκπαίδευση σε κάθε γωνιά της χώρας»

admin

Εξιχνιάστηκαν 2 διαρρήξεις επιχειρήσεων και 2 απόπειρες κλοπής δίκυκλων μοτοσικλετών

admin

Άγιος Δημήτριος: H ιστορία, το κόκκινο άλογο και το μύρο

editor