Απόψεις

Ποιος Dior; Μόνο ΠΑΣΟΚ

Επιτέλους κάποια πράγματα αρχίζουμε να τα ξεδιαλύνουμε .

Όπως είπε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ , «Ένα αγαθό που δεν απολαμβάνεις δεν μπορεί να είναι υπερ σου, στη ΕΣΣΔ, ο εργαζόμενος και την ορχήστρα του είχε και το χαβιάρι του θα είχε και το spa του είχε, όταν έβγαινε από το ορυχείο, όταν έβγαινε το είχε ..»
Άρα τι μας λέει η κοκκινη Λιάνα , που ξέρει από κομμουνισμό;

Πως ο εργάτης, έπρεπε να βγει από το ορυχείο για να πάει στο spa!

Αυτή τη λεπτομέρεια πρέπει να εϊσαι νοσταλγός του κομμουνισμού  για να την καταλάβεις !

Μήπως όμως βρε Λιάνα μου, υπήρχαν πολλοί σύντροφοι που δεν βγήκαν ποτέ από το ορυχείο; Μήπως μένανε  οι άνθρωποι εκεί στα έγκατα, σαν τα ψόφια καναρίνια ;

Αλλιώς δεν εξηγείται ! Γιατί έπεσε ο κομμουνισμός και δεν  γίναμε όλοι σοβιετία και τώρα πρέπει να τα πληρώνουμε τα spa σαν τους βλάκες ;

Υπήρχε διαφημιστικό  προσπέκτους κομμουνιστικού καθεστώτος με spa και με χαβιάρι και δεν μας το δώσανε ;

Τι χαζοί βρε Λιάνα μου, όλοι αυτοί που έκαναν αμάν να πετάξουν από πάνω τους αυτή την ονειρική κατάσταση που περιγράφεις !

Μήπως ήτανε τίποτα άξεστοι και τους ενόχλησε η ψαρίλα του Beluga- δεν είναι όλοι κομμουνιστές αστοί Λιάνα μου, σαν εσένα να καταλάβουν  πως δεν είναι χαλασμένος ταραμάς αυτό το πράγμα !

Το ΚΚΕ βέβαια, πρέπει να υπάρχει. Να κρατάει τα μπόσικα -να διαφωνεί έστω.

Για λόγους εθνικής  συμφιλίωσης, αν θέλετε.

Εντάξει, να το καταλάβω το ΚΚΕ, ακόμα θαυμάζουν τον κομμουνισμό, θέλουν   να μαζεύονται  τα βράδια με μπαλαλάικες να τραγουδάνε την Καλλίνικά,  ο ΣΥΡΙΖΑ  όμως τι ιδεολογική βάση έχει πλέον, ας μου εξηγήσει κάποιος .

Αυτοί δεν λέγανε πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο  είναι λαιμητόμος ;

Γιατί υπερψήφισαν 55 άρθρα ;

Και εδώ αρχίζει η τρέλα .

Ο  ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε  παρών σε άρθρα που μαλλον δεν βρήκε φιλεργατικά όπως : τη δυνατότητα του εργαζομένου να διεκδικεί, σε περίπτωση βίας ή παρενόχλησης, τα δικαιώματά του μέσω της συνδικαλιστικής του οργάνωσης !

Ουδέν σχόλιόν !

Ένα άλλο άρθρο που δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που  που περιορίζει τη δυνατότητα των εργοδοτών «να καταστρατηγούν το διάλειμμα για να επεκτείνουν αυθαίρετα το ωράριο των εργαζομένων» .

Θα μπερδεύτηκαν φαίνεται με τις ουτοπικές  διηγήσεις της Λιάνας Κανέλλη . Θα νόμιζαν πως ζούμε στο  Νορίλσκ της  Σιβηρίας .

Σου λέει να κόψουμε το διάλειμμα στον εργάτη , να μην μπορεί να βγει από το ορυχείο, να φάει το χαβιάρι του ;

 

Ας παμε τώρα σε κάτι πιο μοντέρνο…

Σας είχα προειδοποιήσει πως ο Λοβέρδος θα ξετρελάνει με το σεξ απιλ του.

Ολόκληρο ηγετικό , βίντεο  14 λεπτών και 22 δευτερολέπτων, έκανε όπου περπατάει καμαρωτός  με υπόκρουση  “Carmina Burana” και λέει  για τη πράσινη επανάσταση και το  μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, ” ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα”!

Ποιος κάθεται να δει τη σήμερον ημέρα, 14 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα, πολιτικό βίντεο και μάλιστα του ΚΙΝΑΛ που λέει πως θα γίνει ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μπορεί να γίνει ;

 

Οι Λοβερδίτσες  (κατά το Ρουβίτσες)!

Είναι πιστεύω αναμενόμενη η τρέλα που θα ακολουθήσει και ήδη άρχισε .

Λίγες ώρες μετρά το σέξι ηγετικό βίντεο Λοβέρδου, κυρία με φανέλα ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε στη διαδήλωση του ΚΚΕ , φανταστείτε δηλαδη  να βγάλει και βίντεο με μαγιό ο Λοβέρδος .

Δεν θα τις προλαβαίνουμε .

Σας αφήνω, έχω να πάω στου Dior.

Τα λέμε αύριο !

Πηγή: afteroffice.gr

Related posts

«Δεν τα μαθες; Οι Καστανιές άνοιξαν»

editor

Fake news και κιτρινισμός

admin

Η…σταθερά με την Αίγυπτο και ο..γρίφος με την Τουρκία

editor