20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Προκήρυξη ΕΠΟΠ: Οι εξετάσεις για τα αθλήματα θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη

Θετικά νέα για τους υποψήφιους ΕΠΟΠ, οι οποίοι πρόκειται να ξεκινήσουν τις αθλητικές δοκιμασίες τους από την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς αποφάσισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να διεξαχθούν τα αθλήματα στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι από τον Έβρο και δεν θα χρειαστεί να μεταφερθούν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και να ξοδέψουν χρήματα για τη διαμονή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης, είχε στείλει επιστολή στις 5 Απριλίου, στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο τονίζοντας του πως και οι εξετάσεις τως υποψήφιων Συνοριοφυλάκων είχαν διεξαχθεί με μεγάλη επτυχία στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη και κατά παρόμοιο τρόπο ζήτησε να γίνουν και οι εξετάσεις των ΕΠΟΠ πάλι στην Αλεξανδρούπολη.

Με αφορμή τα ευχάριστα νέα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής διακτύωσης:

“Μετά από το έγγραφο μας στον Υ.ΕΘ.Α. Κο Παναγιωτοπουλο έχοντας την ηθική υποχρέωση να κάνουνε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας, όπως κάναμε και για τους νέους Συνοριακούς Φύλακες, που πρόκειται να εξεταστούν στα αγωνίσματα και τις λοιπές εξετάσεις της προκήρυξης των ΕΠ.ΟΠ. αποστείλαμε έγγραφο αίτημα όπου του ζητήσαμε οι παραπάνω εξετάσεις να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με ιδιαίτερη χαρά το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και πλέον όλα τα παιδιά μας θα δώσουν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη. Έτσι θα αποφύγουν τεράστια έξοδα μετακίνησης – διαμονής και διατροφής σε άλλη πόλη όπου θα γινόταν οι εξετάσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και επιπλέον θα δοκιμαστούν στον φυσικό τους χώρο όπου καθημερινά προετοιμάζονται για τις παραπάνω εξετάσεις. Ευχόμαστε η προσπάθεια μας να αποδώσει καρπούς και όλα τα παιδιά που να επιτύχουν στις εξετάσεις τους.”

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Καβάλα: Το ελληνικό μάρμαρο αποκτά ενιαία ταυτότητα και χρήση κοινού εμπορικού σήματος

editor

Μήνυμα Δημάρχου Ξάνθης για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων

editor

Και η Αλεξανδρούπολη «φωνάζει» για τη σωτηρία του πλανήτη

editor
20/04/2024 0:04