Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: Ξεκινά η μελέτη για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Κρημνιώτισσας

Ευχάριστα νέα για το νησί της Σαμοθράκης και τους πολίτες του, καθώς δόθηκε το πρώτο “πράσινο φως” με το οποίο εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση για την μελέτη του έργου με κύριο και τελικό στόχο να αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο του δρόμου της Κρημνιώτισσας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο δρόμος μόνο δρόμο δεν θυμίζει αυτή τη στιγμή.
Ο Δήμος Σαμοθράκης μετά τις επαφές του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και την υποβολή σχετικού αιτήματος του, εξασφάλισε την χρηματοδότηση της Μελέτης για την ωρίμανση του έργου «Αναβάθμιση τοπικού οδικού δικτύου στην περιοχή Παναγιά Κρημνιώτισσα» ύψους 73.959,85€.

Η Μελέτη εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Μελετών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης της μελέτης και την εκπόνηση της, θα υπάρχει ωριμότητα ώστε να μπορέσει να υποβληθεί αίτημα χρηματοδότησης υλοποίησης του έργου σε αντίστοιχο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Αυτή είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου του δρόμου της Κρημνιώτισσας:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δύο νέα περιστατικά με πυροβολισμούς στον Εβρο

editor

Μήνυμα προς τους μαθητές από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης: “Να προσέχετε τη ζωή σας και την ψυχή σας”

editor

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας της Ι. Μητροπόλεως με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

editor