Κοινωνία Υγεία

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν προληπτική εξέταση για τον καρκίνο του προστάτη από την Κοινότητα Ευόσμου

Με δωρεάν εξέταση ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) για άντρες ηλικίας άνω των 50 ετών συνεχίζεται ο κύκλος δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας της Κοινότητας Ευόσμου.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την Τετάρτη 16 Ιουνίου, κατά τις ώρες 4.30μμ έως 8.30μμ, στις εγκαταστάσεις του Α’ ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34), και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν άμεσα το ραντεβού τους στο τηλέφωνο: 2310 764779.Για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

«Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης του προσυμπτωματικού ελέγχου και έχοντας ως στόχο να περάσουμε το μήνυμα πως η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, διοργανώνουμε ακόμη μια δράση υγείας, παρακινώντας τους άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών του δήμου μας να μην αμελούν τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη τους», σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης, προσθέτοντας πως «ο τακτικός προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόγνωση του καρκίνου του προστάτη, μια νόσος που εάν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί».

Related posts

Δωρεά 10 νοσοκομειακών κλινών στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τη Ζυθοποιία Βεργίνα

editor

Περιπετειώδης καταδίωξη λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη – Τραυματίστηκε μια γυναίκα

editor

Ειδική μέριμνα για τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης, στο πλαίσιο χορήγησης της επιστρεπτέας προκαταβολής στις επιχειρήσεις.

admin