20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανέρχονται δύο αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε την επαναφορά των αμαξοστοιχιών 600 Α και 91 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, από αύριο, ημέρα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021.

Επίσης, από την Τετάρτη 02.06.2021, επανέρχονται οι τοπικές αμαξοστοιχίες του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου, με αριθμό 1330, 1331, 1332, 1333, 1336 και 1337 στη διαδρομή Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Ενώ η κ. Κατερίνα Κάλτσου, μέλος της διαδικτυακής ομάδας “Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης” στα πλαίσια αυτού του ευχάριστου νέου για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, γράφει στην ομάδα “Ξανά οι συρμοί στις ράγες λοιπόν, με την ελπίδα να μπει στις ράγες και η διαδικασία προστασίας και ανάδειξης της βιομηχανικής κληρονομιάς του σιδηροδρόμου”.

Να τονίσουμε πως ο Γαλλικός Σταθμός Αλεξανδρούπολης μένει αναξιοποίητος εδώ και χρόνια και η ομάδα “Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης” δημιουργήθηκε από την αγάπη τους για το σταθμό και από την ανάγκη τους να αναδειχθεί όπως του αρμόζει.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

“Ἐς αὔριον τά σπουδαῖα”

admin

Παράταση αναστολής λειτουργίας δικαστηρίων

admin

Πώς το Σουφλί ενέπνευσε τον οίκο Dior – Ενδεχόμενο μόνιμης συνεργασίας με τοπικό υφαντουργείο (video)

editor
20/04/2024 11:55