26 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανέρχονται δύο αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε την επαναφορά των αμαξοστοιχιών 600 Α και 91 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, από αύριο, ημέρα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021.

Επίσης, από την Τετάρτη 02.06.2021, επανέρχονται οι τοπικές αμαξοστοιχίες του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου, με αριθμό 1330, 1331, 1332, 1333, 1336 και 1337 στη διαδρομή Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Ενώ η κ. Κατερίνα Κάλτσου, μέλος της διαδικτυακής ομάδας “Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης” στα πλαίσια αυτού του ευχάριστου νέου για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, γράφει στην ομάδα “Ξανά οι συρμοί στις ράγες λοιπόν, με την ελπίδα να μπει στις ράγες και η διαδικασία προστασίας και ανάδειξης της βιομηχανικής κληρονομιάς του σιδηροδρόμου”.

Να τονίσουμε πως ο Γαλλικός Σταθμός Αλεξανδρούπολης μένει αναξιοποίητος εδώ και χρόνια και η ομάδα “Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης” δημιουργήθηκε από την αγάπη τους για το σταθμό και από την ανάγκη τους να αναδειχθεί όπως του αρμόζει.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας

admin

Με τέσσερις ειδικότητες θα λειτουργήσει “τάξη μαθητείας” στο 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

editor

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

admin