Οικονομία Τοπικά Νέα

Περιφέρεια ΑΜΘ: Άλλες 8.811 επιχειρήσεις που δικαιούνται Μη Επιστρεπτέα Ενίσχυση μετά την 1η Τροποποίηση

-Η συνολική Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται σε 21,972,900 ευρώ

Τα ονόματα 8.811 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δικαιούνται Μη Επιστρεπτέα Ενίσχυση, περιλαμβάνει η απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες 31 Μαίου 2021.

Η απόφαση αυτή αφορά την Πρώτη (1η) Τροποποίηση Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», λόγω προσθήκης επιπλέον 7,789 θετικά αξιολογημένων προτάσεων σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1416/26.04.2021 Απόφαση Επικύρωσης του 2ου Πίνακα Αξιολόγησης Προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο πρόσκλησης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».
Η συνολική Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται σε 21,972,900€

Όπως είναι γνωστό, την διεκπεραίωση και πληρωμή των δικαιούχων έχει αναλάβει πλέον ο ΕΦΕΠΑΕ, ο κεντρικός φορέας δηλαδή, μετά τα συνεχή εμπόδια που έβαλαν τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ με επικεφαλής τον αποτυχημένο υποψήφιο Περιφερειάρχη Τάκη Τοψίδη και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, στην λειτουργία της ΔΕΣ-ΜΟΣ Α.Ε που είχε αναλάβει την διαδικασία αυτή.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιεί με εξειδικευμένο συνεργείο και για λόγους πρόληψης απολυμάνσεις σε παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία

admin

12η & 16η Μεραρχία: Ποιοι αναλαμβάνουν Διοικητές

editor

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από το χαλάζι που έπεσε στην περιοχή

admin