25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Μπαζώνουν” τους δρόμους προς τον οικισμό της Ιτέας για να μην…πέφτουν στο κενό! (φωτο)

Η εύκολη λύση είναι το μπάζωμα… όταν οι δρόμοι δεν είναι προσβάσιμοι για πολίτες και οχήματα. Δεν το πιστεύαμε στα μάτια μας αυτό που αντικρίσαμε από φωτογραφίες πολιτών που μας στέλνουν εδώ και μέρες, από το δρόμο που οδηγεί στον οικισμό της Ιτέας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, ο οποίος απευθύνθηκε στο e-evros.gr, ο δρόμος για την Ιτέα οδηγεί σε έναν γκρεμό και για αυτόν τον λόγο έριξαν χώματα αντί να τον διορθώσουν, για να μην έχουμε πάλι ατυχήματα!

“Σιωπή των αμνών” θυμίζει η στάση των αρμόδιων φορέων που είναι υπεύθυνοι για την περιοχή η οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες βαλτώνει…

Το βασικό πρόβλημα είναι και η μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής αλλά και η οικολογική καταστροφή, διότι το συγκεκριμένο ρέμα της Ιτέας φούσκωσε από τις έντονες πλημμύρες του χειμώνα, με αποτέλεσμα να αφήσουν μόνο καταστροφές και σε αυτήν την περιοχή. Το ρέμα της Ιτέας για όσους δεν γνωρίζουν ήταν ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, το οποίο ήταν κατάλληλο για μία στάση ξεκούρασης.

Τώρα πλέον όχι απλά δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε αλλά θα οδηγηθείτε και σε αδιέξοδο!

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Καβάλα

editor

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

admin
25/04/2024 0:35