24 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Οι “Ελεύθεροι Νέοι” ετοιμάζουν περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη & Διδυμότειχο

Το σταδιακό άνοιγμα της χώρας μετά το lockdown θα βρει τους Ελεύθερους Νέους “on the road”, σε μια φιλελεύθερη περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν από τις 24 έως τις 30 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιήσουνε συναντήσεις με τοπικούς φορείς (δήμος, επιχειρήσεις, ΜΚΟ) και το απόγευμα διοργανώνουνε μια ανοικτή συζήτηση (σε πλατείες) για θέματα της επικαιρότητας. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες που βγαίνουν για έναν περίπατο και περνούν από το σημείο.

Η αποστολή τους θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 27 του μηνός, όπου θα συζητήσουνε το ιδιαίτερο θέμα «Προσβασιμότητα και ισότητα για τα ΑμΕΑ» με τον παραολυμπιονίκη κολύμβησης Δημήτρη Καρυπίδη και την αθλήτρια Γεωργία Καλτσή στο Καφέ Κάφκα.

Την επόμενη μέρα 28 Μαΐου θα μεταβούνε στο Διδυμότειχο με πολλές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις και με την απογευματινή εκδήλωση με θέμα «Η νέα γενιά και το ελληνικό επιχειρείν».

Σκοπός είναι να ακούσουνε τις απόψεις της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών και προσκαλούνε όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί για να ανταλλάξουνε απόψεις, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλει η κατάσταση.

Ομιλητές της συζήτησης θα είναι ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, ο Βασίλης Τουτουντζής, ο Σπύρος Διαγκάκης και η Αργυρώ Παπαδουλάκη, ενώ τον συντονισμό θα κάνει η Βάγια Ζυγογιάννη.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δήμος Σαμοθράκης: Με παρέμβαση Μητσοτάκη επιχορήγηση 800.000 ευρώ, για αθλητικό μπαλόνι, γήπεδα, νέα οχήματα

editor

Αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων της 12ης μηχανοκίνητης μεραρχίας πεζικού στην Αλεξανδρούπολη(φωτο)

editor

Π.Καλακίκος: “Κάνουμε 43 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις. Δημιουργούμε ασφαλές οδικό δίκτυο στο δήμο Σουφλίου”

editor
24/09/2023 23:22