20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Με Εβρίτικη χροιά η φετινή Eurovision! – Aπόψε ο τελικός με την συμμετοχή της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Η Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία κατάγεται από τον όμορφο νομό του Έβρου, έστειλε την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision 2021, με το τραγούδι “Last dance”.

Συγκεκριμένα η 18ρονη Στεφανία Λυμπερακάκη κατάγεται από το Σοφικό του Διδυμοτείχου και το Θούριο της Ορεστιάδας, κατέκτησε μια θέση στον αποψινό τελικό της Eurovision ο οποίος ξεκινάει στις 22:00 το βράδυ με πρώτη εμφάνιση της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού, ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται στην 10η θέση.

Να τονίσουμε πως φέτος η δικιά μας Στεφανία είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στον διαγωνισμό και παράλληλα η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος φέτος στη Eurovision, με το τραγούδι “Last Dance”  που με την εξαιρετική φωνή και ερμηνεία της αναμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα!

Έχει “κλέψει” τις εντυπώσεις η ολόσωμη φόρμα που φορούσε στον ημιτελικό αλλά και στις πρόβες, η οποία φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου, και είναι κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski που προσδίδουν ένα ακόμη μια πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ενώ την χορογραφία την ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τα βλέμματα όλων πλέον είναι στραμμένα στη Στεφανία που της ευχόμαστε ολόψυχα να βάλει «φωτιά» στη σκηνή και να μας φέρει ξανά τη νίκη. Όλος ο Έβρος στηρίζει την Στεφανία Λυμπερακάκη και μακάρι να είναι αυτή που θα σηκώσει το τρόπαιο και θα φέρει τόσο την Ελλάδα όσο και τον Έβρο στην πρώτη θέση!

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Καταβολή επιδόματος τριτέκνων

editor

Υψηλές θερμοκρασίες έως την Κυριακή

editor

“Υψώστε τη γαλανόλευκη σε κάθε σπίτι, σε κάθε μπαλκόνι”: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης μοιράζει σημαίες

editor
20/04/2024 14:58