16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ροδόπη: Πιτσιρικάδες έκλεβαν συστηματικά δίκυκλα

Είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές – Με κλεμμένο μοτοποδήλατο συνελήφθη και στην Ζάκυνθο
Πολλές φορές στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές της Ροδόπης για κλοπές δικύκλων δυο ανήλικοι Έλληνες κι έτσι θεωρήθηκαν ως βασικοί ύποπτοι, όταν ένας κάτοικος της Κομοτηνής κατήγγειλε πως είχε κλαπεί το μοτοποδήλατό του!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής εντόπισαν τους δυο «άγουρους» δράστες να κινούνται με το κλεμμένο δίκυκλο στον οικισμό της Ροδόπης όπου κατοικούν και τους πέρασαν χειροπέδες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε πως από τις 10 Μαΐου ως την Τετάρτη είχαν κλέψει άλλες δύο μοτοσικλέτες και ένα μοτοποδήλατο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι σεσημασμένοι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της κλοπής τροχοφόρων κατά συρροή, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τον έπιασαν με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας στη Ζάκυνθο
, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε το είχε κλέψει νωρίτερα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Μάλιστα, στην κατοχή του κατασχέθηκε και ένα πιστόλι ρέπλικα κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ζακύνθου του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Related posts

Η προεδρική φρουρά θα φοράει τη Θρακιώτικη φορεσιά από το 2020

admin

Εγκαινιάστηκε το Στρατιωτικό Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου (φωτο)

editor

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία

editor
16/04/2024 9:14