18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ζ.Τσιρτσίδου: “Στα χέρια του εισαγγελέα η υπόθεση” – 6ψήφιο το ποσό που λείπει από το ταμείο

“Τρέχουν” μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα που αφορά τις συνεχόμενες παραιτήσεις των μελών, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

6 από τα 9 μέλη έχουν ήδη παραιτηθεί, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική εκπομπή, maximum fm του κ. Δημήτρη Κολιού, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου δήλωσε αποφασισμένη να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει και αφορά ένα οικονομικό έλλειμμα από το ταμείο του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα για την παραίτηση των μελών είπε πως “Η παραίτηση τους δεν λύνει το πρόβλημα, υπάρχει μια “ατασθαλία” στο οικονομικό ταμείο, έχω ήδη προβεί στις ανάλογες ενέργειες που απαιτούνται. Το ποσό που λείπει είναι 6ψήφιο.”

Συνέχισε τονίζοντας πως “Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Με αυτό το πρόβλημα που δεν ξέρουμε πως προέκυψε, όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία για τα αναπληρωματικά μέλη.”

Κλείνοντας επεσήμανε ότι “Ούτε  εγώ ούτε οι προηγούμενες διοικήσεις από το 2017, γνωρίζαμε για ένα τέτοιο έλλειμμα. Έχει δοθεί ήδη η υπόθεση στον εισαγγελέα.”

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Δύο αλλαγές για περισσότερους δικαιούχους

admin

Καβάλα: Μια πράξη ανθρωπιάς κι ένα μήνυμα που σώζει ζωές

editor

Καβάλα: Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

editor
18/04/2024 12:38