19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στην Αλεξανδρούπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου (pic & video)

(10:55) Ξεκίνησε η Δοξολογία των Ελευθερίων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του αργηχού ΓΕΕΘΑ, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, των Βουλευτών του Έβρου, του Περιφερειάρχη της ΑΜΘ και του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

(10:43) H Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν από λίγα λεπτά έφτασε στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.

(10:40) O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στη Δοξολογία των Ελευθερίων στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.

(10:35) O αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, πριν από λίγο έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο πριν τις 18:00 έφτασε σε κεντρικο ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο θα την φιλοξενήσει μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου.

Λίγα λεπτά αργότερα συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμο.

Έπειτα στις 18:30 μετέβη στο Νομαρχείο όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Λίγο μετά την συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ.Χρήστου Μέτιου, ακολούθησαν δηλώσεις και στην κάμερα του e-evros.gr από τον ίδιο για το τι συζητήθηκε:

Την Παρασκευή 14/5, στις 10:30, θα παραστεί στη δοξολογία χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη και εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Το Σάββατο 15/5 θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνό και στις 12:55 τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Δήμαρχος Μ. Τσέπελης: Εδραιώνουμε στην Ξάνθη έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό για όλη την Περιφέρεια

editor

Μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

admin

Υπογράφηκε η σύμβαση για τις επίγειες δράσεις καταπολέμησης κουνουπιών (2023-2025) απ’ τον Περιφερειάρχη Χ.Μέτιο

editor
19/04/2024 5:16