Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Όχι” από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στο ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη

Κατηγορηματικό “όχι” του Αντιπεριφεριάρχη Έβρου, κ.Πέτροβιτς στο ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Ελλάδας που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Μέσω της  επιστολής που στέλνει στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ξεκαθαρίζει την άποψη του για το ζήτημα.

Ο κ. Πέτροβιτς επισήμανε τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί το Υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας σε μία από τις πιο ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές της χώρας. Υπογράμμισε πως «η Αλεξανδρούπολη αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο καθώς περιλαμβάνεται στον άξονα της Εγνατίας Οδού και διαθέτει αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό και λιμάνι το οποίο προβλέπεται να αξιοποιηθεί σημαντικά στο άμεσο μέλλον. Καθίσταται σαφές, επομένως, πως η λειτουργία Υποκαταστήματος της ΤτΕ θεωρείται απολύτως απαραίτητη αφενός για τη διευκόλυνση της ομαλής οικονομικής ανάπτυξης του τόπου και αφετέρου για ευνόητους συμβολικούς λόγους».

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου τόνισε πως «τυχόν κλείσιμο του Υποκαταστήματος της ΤτΕ στην Αλεξανδρούπολη θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα στην τοπική οικονομία και κοινωνία, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές, ενώ θα ζημιώσει την εθνική προσπάθεια αναβάθμισης της ακριτικής μας περιοχής, στην οποία η πολιτεία οφείλει να προσθέτει και όχι να αφαιρεί…».

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές του δήμου Σουφλίου

editor

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη δημιουργήθηκαν δύο (2) σημεία συγκέντρωσης ξηράς τροφής, ειδών πρώτης ανάγκης και υγιεινής φροντίδας

admin

Το Αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του!

admin