24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στην Πορτογαλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης θα βρεθεί ο Εβρίτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης!

Συνεχίζουν οι αγώνες και τα πρωταθλήματα, για το δικό μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη! Αυτή τη φορά από τις 16 Μαΐου έως τις 22 θα βρίσκεται στη Μαδέρα της Πορτογαλίας για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ατόμων με αναπηρίες.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Complexo Olimpico de Piscinas da Penteada στην πρωτεύουσα Φουνσαλ όπου είχε γίνει και το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016.

Επόμενος σταθμός του είναι οι Παραολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο τον Αύγουστο, στον οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 480 κολυμβητές-τριες από 48 χώρες μιας και επιτρέπεται και η συμμετοχή αθλητών και εκτός Ευρώπης!

Ο Δημοσθένης θα αγωνιστεί στις 18/5 στα 100μ. πεταλούδα , στις 19/5 στα 100μ. ελεύθερο, στις 20/5 στα 50μ. ελεύθερο και στις 21/5 στα 200μ. Μ.Α της κατηγορίας S8.

Τους αγώνες και τις προσπάθειες τόσο του Δημοσθένη όσο και των υπολοίπων Ελλήνων κολυμβητών θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το link της διοργάνωσης που θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη 13 Μαίου 2021 με τη συμμετοχή τόσο του Δημοσθένη όσο και του προπονητή του και ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τάσο Καλλιτσάρη.

Πάμε να θυμηθούμε την ωραία συνέντευξη που έδωσε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο e-evros.gr, λίγες εβδομάδες πριν:

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, OΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ, έως την 1η Απριλίου

editor

Έβρος: Που θα περιπολούν την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητές αστυνομικές μονάδες

editor

Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα την οποία περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε ο σύζυγός της

editor
24/04/2024 5:31