29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το δικό της “selfie point” απέκτησε και η Αλεξανδρούπολη!

Πλέον μικροί και μεγάλοι μπορούν να φωτογραφίζονται στο μπλε σημείο της πόλης! Φυσικά μιλάμε για το logo που απέκτησε η πόλη της Αλεξανδρούπολης λίγο πριν την στροφή στο Εγνατία!

Πρόκειται για μια κίνηση που χρησιμοποιείται ευρέως σε μικρές και μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο και αποτελεί μια έξυπνη ιδέα για τη διάδοση του τουρισμού. Τελικά το χρώμα που επιλέχτηκε είναι το μπλε και όχι το γνωστό όπως συνηθίζεται και σε άλλες χώρες κόκκινο. Εξάλλου η πόλη της Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζεται για το μπλε χρώμα που “κυριαρχεί” σε θάλασσα και ουρανό!

Να υπογραμμίσουμε πως η συγκεκριμένη ιδέα είναι αρκετά ευφυής καθώς αρκετοί τουρίστες αλλά και ντόπιοι θα φωτογραφίζονται στο συγκεκριμένο σημείο και θα αποτελεί μια μικρή διάδοση του τουρισμού για την πόλη της Αλεξανδρούπολης από εμάς τους ίδιους.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δίνει και φέτος το παρών του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

editor

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

admin

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ του νέου Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού και των Διοικητών της 21ης και της 29ης Ταξιαρχίας

editor
29/03/2024 7:26