26 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αρνητές των self test και στον Έβρο – Τι αναφέρει η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου

Σήμερα ξανά χτύπησε το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας μετά τις διακοπές του Πάσχα και μαθητές, καθηγητές αλλά και βοηθητικό προσωπικό ήταν υποχρεωμένοι να επιδείξουν αρνητικό self test για την είσοδο τους στα σχολεία.

Παρόλα αυτά βρέθηκαν δύο αρνητές των self test και στον Έβρο όπως αποκάλυψε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κ. Δήμητρα Βουρδόγλου, στην ραδιοφωνική εκπομπή statusfm του κ.Αποστολίδη.

Συγκεκριμένα σε δυο τέτοιες περιπτώσεις δεν τους επετράπη η είσοδος στο σχολείο λόγω της απουσίας της αντίστοιχης βεβαίωσης όπως προβλέπεται από την επίσημη απόφαση της κυβέρνησης. Η ίδια παράλληλα τόνισε πως το αποδεικτικό αρνητικού self test είναι αναγκαίο να το έχουν μαζί όλη την διάρκεια της εβδομάδας και να το δείξουν όποτε χρειαστεί.

Παράλληλα επεσήμανε πως “Από εχτές το βράδυ δεν λειτουργούσε η πλατφόρμα δήλωσης του αποτελέσματος, τόσο για τους καθηγητές όσο και για τους μαθητές, με αποτέλεσμανα μην μπορούν να δηλώσουν τα αποτέλεσμα. Σε μια τέτοια περίπτωση υπογράφουμε χειρόγραφη βεβαίωση”.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Πάιατ: Να μείνει σε δυτικά χέρια το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

editor

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε μουσουλμανικό γάμο στην Αλεξανδρούπολη – Προσήχθη ο γαμπρός

editor