25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ακόμη μια κατεστραμμένη γέφυρα στα Λουτρά από τις έντονες & καταστροφικές πλημμύρες

Ακόμη ένα “αποτύπωμα” άφησαν οι πλημμύρες της 12ης Ιανουαρίου και 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε μια περιοχή του Έβρου όπου μετρά και ξανάμετρά τις “πληγές” της…

Πρόκειται για μια γέφυρα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά του δήμου Αλεξανδρούπολης. Η συγκεκριμένη είναι μια μικρή γέφυρα σε σχέση με τις άλλες δύο που γκρεμίστηκαν εντελώς από την έντονη ορμή του νερού.

Τέτοια ένταση και ορμή ειδικά στην περιοχή των Λουτρών χρόνια είχαν να βιώσουν οι κάτοικοι. Η γέφυρα αυτή στην περιοχή του Προφήτη Ηλία συνδέει την κάτω περιοχή με την πάνω περιοχή που βρίσκεται και η εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Να τονίσουμε πως βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο “παράδεισο” και δύσκολα την διακρίνει κανείς, ίσως και για αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, κάποια προσπάθεια για την αναστήλωση της. Τα μικρά έργα είναι που κάνουν την διαφορά σε τέτοιες περιοχές διότι, μέρη σαν και αυτά είναι κρίμα να μένουν παραμελημένα.

Ακολουθεί βίντεο που καταγραφει την επόμενη ημέρα από τις πλημμύρες στα Λουτρά και τις κατεστραμμένες γέφυρες:

Φ.Δούκογλου

Related posts

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

editor

Χριστούγεννα: Πόσο θα κοστίσει φέτος το φυσικό έλατο

editor

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Έβρου η “Δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, της χρήσης ακινήτων αγροκτήματος Παλαγίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

admin
25/04/2024 15:19