Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ομόρφυναν τους δρόμους της Παλαγίας με λουλούδια & χρώματα κάτοικοι της περιοχής! (φωτο)

Πρόκειται για μια έξυπνη και συνάμα όμορφη κίνηση των κατοίκων της Παλαγίας, οι οποίοι με λίγο τέχνη και μεράκι έδωσαν χρώμα στους δρόμους της Παλαγίας!

Μια γυναίκα από τους κατοίκους της περιοχής είχε αυτή την σπουδαία ιδέα όπου και την έκανε πράξη! Λίγη καλή διάθεση και φαντασία χρειαζόταν όπως μας είπε και η ίδια μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. Η κ.Τζένη Καραμανίδου είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαγίας και τόνισε στο e-evros.gr πως πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση και αυτό που θέλαμε όλα τα μέλη του συλλόγου κ ήταν να ομορφύνουμε την περιοχή όπου μένουμε.

Έτσι πήραν τα πινέλα και άρχισαν να δημιουργούν και πριν ακόμη το καταλάβουν είχαν μεταμορφώσει 120 στον αριθμό αλουμινένια κουτιά σε πολύχρωμες γλάστρες όπου μέσα φύτεψαν χρωματιστά λουλούδια με έξοδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαγίας. Σε αυτήν την όμορφη κίνηση βοήθησε και ο δήμος Αλεξανδρούπολης όπου μετά από σχετικά αίτημά τους, τους έδωσε δωρεάν φυτόχωμα.

Η κ.Τζένη μας επεσήμανε πως αυτές οι δημιουργίες τους, έχουν τοποθετηθεί από την είσοδο του χωριού μέχρι και την κεντρική πλατεία.

Κλείνοντας μας ανέφερε πως “Ευχαριστούμε κυρίως τους κατοίκους που τα ποτίζουν και τα περιποιούνται και που έχουν “αγκαλιάσει” αυτήν την κίνηση του συλλόγου μας”.

Χρώμα, σχέδια και δημιουργία είναι οι λέξεις που μπορούν να απεικονίσουν τέτοιες κινήσεις!

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ανακοίνωση για βολές στο Πεδίο Βολής “ΑΕΤΟΣ”

admin

2ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού στην Αθήνα

admin

Επιστολή Πέτροβιτς σε Βορίδη για τις καταστροφές των καλλιεργειών από τα άγρια άλογα που διαβιούν στο Δέλτα του Έβρου

editor