18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης

Ευχάριστα νέα! Ένα νέο και πολύ σημαντικό κτίριο για μικρούς και μεγάλους πολίτες της Αλεξανδρούπολης θα ανεγερθεί στην πόλη. Το έργο είναι ύψους 7,1 εκ. ευρω και αφορά την δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Δόθηκε το “πράσινο φως” στις 28 Απριλίου 2021, όπου και ξεκίνησε η διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου για το έργο του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης προϋπολογισμού 7,1 εκ. ευρω. Σύμφωνα με τη μελέτη το έργο θα είναι διεθνών προδιαγραφών, σύγχρονο, λειτουργικό και σχεδόν ενεργειακά αυτόνομο.

Η καταληκτική ημέρα κατάθεσης προσφορών είναι η 9η Ιουνίου ενω στις 14 Ιουνίου θα γίνει η αποσφράγιση των φακέλων.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Θεόδωρος Βουρδόλης έκανε και σχετική ανάρτηση μετά από την ανακοίνωση για την δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη όπου και δήλωσε πως:

“Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα. Σχεδιάσαμε από το μηδέν το νέο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης και μόλις σε 18 μήνες το έργο βγήκε σήμερα 28/04/2021 σε δημοπρασία. Επιτέλους ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό στον δήμο μας είναι γεγονός και όχι απλά ένα σχέδιο στον τοίχο. Το θέλαμε όσο τίποτα και το πετύχαμε. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που εργαστήκαμε για αυτό και δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της αθλητικής κοινωνίας μας με την σπουδαία ιστορία σε αυτόν.

Υ. Γ. Και για να προλάβω την γνωστή φράση… “το 90% το βρήκατε έτοιμο” έχω όλα τα στοιχεία στην διάθεση του κάθε ένα σας ξεχωριστά για την δουλειά που κάναμε από την πρώτη ημέρα”.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κλειστά σχολεία, εστίαση έως 7 Ιανουαρίου – Παράταση απαγόρευσης μετακινήσεων, νυχτερινής κυκλοφορίας, συναθροίσεων

editor

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές με συνολικά 21 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Έδεσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το αμερικάνικο πλοίο “Green Ridge” (video)

editor
18/04/2024 9:07