Κοινωνία Τοπικά Νέα

300 δώρα “αγάπης” εν όψει των εορτών μοιράστηκαν στην Ορεστιάδα από το σύλλογο Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Έβρου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα δυο Κέντρα Υγείας στη Νέα Ορεστιάδα και τα Δίκαια και το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου! Χειροποίτες λαμπάδες και μάλιστα πολύ καλαίσθητες δημιούργησε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Σπάνιων Παθήσεων Έβρου “Μαζί για ζωή” και τις μοίρασε στους υγειονομικούς ως ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προφοράς!

Πρόκειται για δώρα “αγάπης” που φανερώνουν έμπρακτα το μεγαλείο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 300 χειροποίητες λαμπάδες στα δυο Κέντρα Υγείας, στη Νέα Ορεστιάδα και τα Δίκαια αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δικαίων με σχετική ανάρτιση του ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Σπανιων Παθήσεων Ν.Έβρου “Μαζί για Ζωή” για την ευχάριστη έκπληξη, ενόψει του Πάσχα και τους εύχονται “Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία και οικογενειακή ευτυχία!”

Από την άλλη πλευρά η πρόεδρος του συλλόγου, κ.Εύη Ορφανού, δήλωσε πως “Δεν υπάρχει φέτος δώρο για τους υγειονομικούς, τελείωσαν και τα χειροκροτήματα, όποτε αναλάβαμε δράση”.

Φέτος οι γιορτές του Πάσχα είναι διαφορετικές και κάποιοι άνθρωποι φρόντισαν να τις κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστές για αυτούς που μας προσέχουν στα νοσοκομεία!

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Την Μεγάλη Δευτέρα ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στην Ορεστιάδα

editor

Η LG χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019 για ακόμα μία χρονιά

admin

Σουφλί: Έφερνε ηρωίνη απ’ την Τουρκία – Συνελήφθη με συνεργασία αστυνομικών Τρικάλων-Αλεξανδρούπολης

editor