29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: «Πυρετώδεις» προετοιμασίες για το άνοιγμα της εστίασης (βίντεο)

Σε βάψιμο, σοβάτισμα και επιδιορθώσεις καρεκλών και τραπεζιών έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες οι καταστηματάρχες εστίασης στην Αλεξανδρούπολη, ενόψει του ανακοινωθέντος ανοίγματος τη Δευτέρα 3 Μαΐου.

Όπως άλλωστε ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πανδημία ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα εστίασης στέλνοντας τον κωδικό 6, ενώ αυτά θα κλείνουν τις πόρτες τους στις 22:45.

Ειδικότερα, από τις 3 Μαΐου, επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση υπαίθριων χωρών, υπό τους όρους που έχουν τεθεί, και μόνο για καθήμενους. Επιπρόσθετα, στα καταστήματα αυτά, απαγορεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους η μουσική.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα 04/29 θα υπάρξουν διευκρινιστικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με τους κωδικούς που θα ανοίξουν και που αφορούν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως και πανελλαδικά, έτσι και στην Αλεξανδρούπολη, οι καταστηματάρχες προβαίνουν στις «τελευταίες πινελιές» έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη Δευτέρα.

Πηγή: evros24

Related posts

Χανιά: Στη Σούδα το Αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Gerald Ford»

editor

Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων: Προχωρούν οι εργασίες ενοποίησης – Επαναλειτουργεί το καλοκαίρι το αρχαίο θέατρο Θάσου

editor

Στην δημουργία μιας νέας ολοκληρωμένης πολιτικής που θα αφορά την τουριστική προβολή προχωρά η Περιφέρεια

admin
29/03/2024 10:30