29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Αυτοσχέδιοι καταυλισμοί στα… μονοπάτια λαθρομεταναστών στα ορεινά των Πετρωτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεμάτα αυτοσχέδιους καταυλισμούς που στήνουν οι λαθρομετανάστες για να διευκολύνονται κατά την διαδρομή τους όταν περνούν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, είναι τα ορεινά της περιοχής μας.

Όπως βλέπετε σε ένα ακόμα ΒΙΝΤΕΟ που σας παρουσιάζει το Evros-news.gr και είναι του Κώστα Θεοχαρίδη, στα ορεινά του χωριού Πετρωτά του Τριγώνου Ορεστάδας, έχουν φτιάξει αυτοσχέδια αντίσκηνα για να προφυλαχθούν από τις καιρικές συνθήκες. Στον χώρο υπάρχουν πεταμένα κουτιά από τουρκικές τροφές, ρούχα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Από τις περιοχές αυτές και αφού περνούν μέσω Μαρασίων, Διλόφου και Ορμενίου, οι λαθρομετανάστες με συγκεκριμένες διαδρομές που τις βλέπουν στο GPS, κινούνται παράλληλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, φτάνουν στον ορεινό όγκο του Σουφλίου και βγαίνουν σε Σάππες ή Νέα Σάντα Ροδόπης, συνεχίζοντας την πορεία τους προς το εσωτερικό της χώρας.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό 2 Ξάνθη – Πόρτο Λάγος – Κομοτηνή στο πλαίσιο του έργου «Επέκταση δικτύου ομβρίων Δήμου Αβδήρων»

editor

ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για Μητσοτάκη και χρυσωρυχεία

admin

Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης: 36 τρόφιμοι και 9 υπάλληλοι των Γηροκομείων θετικοί στον COVID-19

editor
29/02/2024 19:34