24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Νέα υπόθεση απάτης εξιχνιάσθηκε στην Ορεστιάδα – Ταυτοποιήθηκε η δράστιδα με τα λουλούδια!

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας υπόθεση απάτης σε βάρος μιας γυναίκας, συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της ημεδαπής δράστιδας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, την 30-3-2021, η δράστιδα προσποιούμενη την ιδιοκτήτρια θερμοκηπίου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα ιδιοκτήτρια επιχείρησης και προφασιζόμενη την πώληση προϊόντων σε καλές τιμές, συμφώνησαν την αγοραπωλησία εμπορευμάτων συνολικής αξίας 902 ευρώ.

Κατά την επικοινωνία τους, η δράστιδα κατάφερε να πείσει την παθούσα να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ ως προκαταβολή για την συμφωνηθείσα αγοραπωλησία, χωρίς ουδέποτε αυτή να πραγματοποιηθεί.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν την τοποθέτηση τα’ι’στρών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων

admin

ΥΠΟΙΚ: Λύνονται τα χρόνια προβλήματα του λιμένα Αλεξανδρούπολης

editor

Έβρος: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό

editor
24/04/2024 18:43