25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εισαγγελική παρέμβαση για το θάνατο της 37χρονης εγκύου στο ΠΓΝΑ

Ο αδόκητος θάνατος της 37χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της πριν από μία εβδομάδα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκάλεσε πολλά ερωτήματα και όπως ήταν αναμενόμενο την εισαγγελική παρέμβαση για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Η υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς με εισαγγελική παραγγελία οι δικηγόροι της οικογένειας Ίλια Μαρινάκη και Βασίλης Δεμίρης οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση  εκπροσωπώντας την οικογένεια της άτυχης εγκύου ζήτησαν την  χορήγηση εγγράφων από το ΠΓΝΑ που που αφορούν στην νοσηλεία και το θάνατο της.

Επίσης η υπόθεση ερευνάται και από την Αστυνομία και συγκεκριμένα η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης με έγγραφο της προς το νοσοκομείο ζητά και αυτή με την σειρά της την κατάθεση των εγγράφων για το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται σύζυγος της 37χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τόνισε πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να δικαιωθεί «Έφυγε άδικα πάνω στις μεγαλύτερες χαρές της. Εγώ θέλω να κάνω ό,τι θα έκανε η ίδια. Η ίδια δε θα άφηνε να περάσει έτσι όλο αυτό. Αυτό το κάνω για τη μνήμη της. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να δικαιωθεί».

Σ.Κ

Ακολουθεί η συγκλονιστική συνέντευξη του συζύγου της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Επιστολή απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου στον Υπουργό Υποδομών για τη σιδηροδρομική σύνδεση του νομού

editor

Πανελλαδικές: Αύξηση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές – Πτώση στα περιφερειακά ΑΕΙ

editor

Έβρος: Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για την καταγραφή ζημιών αγροτικών επιχειρήσεων

editor
25/04/2024 3:42