28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν ληστείες με απειλή μαχαιριού και… πέτρας!

Πέρασαν χειροπέδες και στους δύο δράστες

Δυο διαφορετικά περιστατικά ληστειών, που διαπράχθηκαν στις Σέρρες, εξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας πέρασαν χειροπέδες στους δράστες, έναν αλλοδαπό στην πρώτη και έναν Έλληνα στην δεύτερη περίπτωση.

Στο πρώτο περιστατικό, ο αλλοδαπός μαζί με δύο συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι και η προανάκριση για την ταυτοποίησή τους συνεχίζεται, είχαν εγκλωβίσει το βράδυ της Κυριακής έναν πεζό Έλληνα, τον είχαν χτυπήσει και του είχαν αρπάξει με την απειλή μαχαιριού ένα μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο ένας από τους ληστές συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία.

Στην δεύτερη περίπτωση, ένας Έλληνας μπήκε μπροστά στο όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας το απόγευμα της Δευτέρας στις Σέρρες, απείλησε να τον χτυπήσει με μια… πέτρα που κράδαινε και τον υποχρέωσε να του δώσει ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί του! Ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για ληστεία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Related posts

Διαμαρτυρία της Περιφερειακής Σύνθεσης για το κλείσιμο υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ σε Έβρο και Καβάλα

editor

Πότε θα πραγματοποιηθούν βολές στο Πεδίο Βολής “ΑΕΤΟΣ”

admin

Το πρόγραμμα Trace έρχεται το 2022 και στην Αλεξανδρούπολη

editor
28/03/2024 11:06