Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου “αποΔΙΔω” συγκεντρώνει ρούχα & φάρμακα για καλό σκοπό!

Οι καλές πράξεις μόνο μπροστά μπορούν να οδηγήσουν μια κοινωνία!

Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου “αποΔΙΔω”, για άλλη μια φορά, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει συγκέντρωση ρούχων και φαρμάκων για τα άτομα που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Όλοι οι πολίτες του Δήμου Διδυμοτείχου μπορούν να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία την εθελοντικής ομάδας “αποΔΙΔω” για το κοινωνικό όφελος.

Από σήμερα λοιπόν,  ημέρα Τετάρτη 21 Απριλίου και μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, όποιος θέλεις μπορεί να βοηθήσει στη συγκέντρωση φαρμάκων και ρούχων για παιδιά και ενήλικες.

Καθημερινά από: 07:00 – 15:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου (Βασ. Γεωργίου & Ορφέως 1). Για την παραλαβή της δωρεάς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 6986086415.

Τα φάρμακα και τα ρούχα θα διατεθούν στην «Τράπεζα Ἀγάπης» Ἱ.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου (καθημερινῶς σιτιζόμενα ἄτομα 60), την «Τράπεζα Ρούχων και Κλινοσκεπασμάτων» και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» Διδυμοτείχου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Παρακάτω ακολουθεί και η σχετική αφίσα:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο ΠΓΝΑ

admin

Έως 2 εκατ. Αφγανοί στα ελληνικά σύνορα σύμφωνα με ερεύνα που έχει στα χέρια του ο Πρωθυπουργός

editor

Στο αεροδρόμιο Δημόκριτος υποδέχθηκε το πρωί ο Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής της ΧΙΙ Μεραρχίας Έβρου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

admin