Περιβάλλον Τοπικά Νέα

“Βουνό” τα μπάζα δίπλα στο πάρκο Αλτιναλμάζη

“Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα μπάζα δίπλα στο πάρκο Αλτιναλμάζη” μας μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι βλέπουν το σημείο να γεμίζει συνεχώς με μεγάλες ποσότητες οικοδομικών υλικών αλλά όχι μόνο.

Οι εικόνες που μας μεταφέρουν είναι αποκαρδιωτικές και δείχνουν “ξένες” σε όμορφο τοπίο που έχει δημιουργηθεί για μικρούς και μεγάλους με κύριο στόχο την χαλάρωση, την άθληση αλλά και το παιχνίδι των μικρών παιδιών.

“Έχουμε γεμίσει χωματερές τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο στο πάρκο Αλτιναλμάζη.”

Αυτή η χωματερή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες η οποία βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεν είναι ούτε μία αλλά ούτε και δύο οι καταγγελίες των πολιτών που έχουν γίνει σχετικά με το θέμα, στο e-evros.gr.

Ως απόρροια των παραπάνω έχει δημιουργηθεί αυτή η ντροπιαστική εικόνα καθώς το πάρκο Αλτιναλμάζη για όσους δεν γνωρίζουν, έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στο Best City Awards, στην κατηγορία «Αστική Ανάπλαση & Χώροι Αναψυχής»., καθώς από τότε που δημιουργήθηκε είχε τραβήξει τα βλέμματα αυτοδιοικητικών και φορέων από την Αθήνα.

Πρόκειται για ένα πάρκο που δεν περιλαμβάνει μόνο μια παιδική χαρά αλλά μπορεί και φιλοξενεί συναυλίες, θέατρα και είναι γενικά ένα μέρος αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Φ.Δ

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Λειτουργία Φυσικοθεραπευτηρίου στον χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης

editor

«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ»: Ανοικτή η πλατφόρμα, δέχεται νέες αιτήσεις

admin

Δαδιά: Μαζεύτηκαν 500 κιλά σκουπίδια

admin