Κοινωνία Τοπικά Νέα

Α. Τσώνης: Ανοίγουν τα σύνορα του Προμαχώνα και της Νυμφαίας

Σύμφωνα με ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού της ΠΑΜΘ Αθανάσιου Τσώνη, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 αναμένεται να ανοίξουν τα σύνορα Προμαχώνα και Νυμφαίας για τον οδικό τουρισμοί από τις όμορες χώρες.

Αναλυτικά ο κ. Τσώνης αναφέρει:

“Με την ευχή η φετινή σεζόν να είναι η αρχή της μετα-covid εποχής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα 19 Απριλίου αναμένεται να ανοίξουν πιλοτικά τα χερσαία σύνορα του Προμαχώνα και της Νυμφαίας.

Το δίκαιο αίτημά μας για άνοιγμα ΚΑΙ του σταθμού της Νυμφαίας βρήκε ευήκοα ώτα καθώς αποτελεί βασικό πέρασμα των επισκεπτών της Περιφέρειάς μας, μέσω του οδικού τουρισμού.

Σημειώνω ότι το άνοιγμα αφορά όσους είναι εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό μοριακό τεστ χωρίς την επιβολή καραντίνας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και τους ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ (για το οποίο ισχύει ήδη με διμερή συμφωνία).

Επιθυμία μας το ασφαλές άνοιγμα και η τήρηση των μέτρων. Σας ευχαριστώ όλους όσοι ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα για συστράτευση”.

Πηγή: evros24

Related posts

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης

editor

Νέα σύγκρουση μεταξύ των φοιτητών του ΔΠΘ και της Πρυτανείας

editor

«Μαζί για το Παιδί»: Κάλυψε ανάγκες των μαθητών στα Δίκαια του Έβρου

editor