Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση του δημάρχου Διδυμοτείχου με την ηγεσία των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων

Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε την Τρίτη 14 Απριλίου ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκης. Τον υποστράτηγο συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής και Διοικητής Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος Βλάχος και η Διοικητής της Αστυνομικής σχολής Διδυμοτείχου κα Αναστασία Πουρναρά.

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου υποδέχθηκε και καλωσόρισε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο της σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων για το Διδυμότειχο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη Διοίκηση της τοπικής Σχολής και με τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Αναστασία Πουρνάρα και τον κο Κωνσταντίνο Βλάχο, ο οποίος υπηρέτησε ως Διοικητής στην σχολή Διδυμοτείχου, για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα στην υποστήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος εξέφρασε προς τον Υποστράτηγο κο Εμμανουήλ Δασκαλάκη την εκτίμηση του και επεκτάθηκε σε  προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας και ανάπτυξης της σχολής. Ο Υποστράτηγος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και συμφώνησε στην διατήρηση και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Αστυνομικής σχολής, ενώ ανέφερε ότι είναι θετικοί να εξετάσουν νέες προτάσεις. Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων ο Δήμαρχος κ Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου προσέφερε στον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κ Εμμανουήλ Δασκαλάκη αναμνηστικό βιβλίο με την ιστορία του Διδυμοτείχου.

Πηγή: evros24

Related posts

Συνελήφθη 22χρονος διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

admin

Εταιρεία ξεφορτώνει τα μπάζα της σε κατοικημένη περιοχή στην Αλεξανδρούπολη (φωτο)

editor

Χατζηδάκης: Παράταση όλων των επιδομάτων ανεργίας για δύο ακόμη μήνες

editor