25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επιστροφή μετά από 19 μήνες σε διεθνείς διοργανώσεις o δικός μας Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Η πανδημία ανάγκασε όλους τους αθλητές να απέχουν από τα αθλήματα τους, όμως τώρα επιστρέφουν δυναμικά μετά από 19 μήνες σε διεθνείς διοργανώσεις, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο δικός μας Εβρίτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Από την Δευτέρα 6 Απριλίου βρίσκονται στο Sheffield της Αγγλίας ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης.

Με τη συμμετοχή του σε 4 αγωνίσματα, 8 συνολικά κούρσες, 4 τελικούς, μια 1η θέση στη γενική κατάταξη του World Series αυτή των 50μ ελεύθερου αλλά κυρίως με πολλά προπονητικά συμπεράσματα επέστρεψε εχθές το απόγευμα από το Sheffield της Αγγλίας ο Δημοσθένης Μιχαλεντζακης!

Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό, μετά από παρά πολύ καιρό, για τον έλληνα κολυμβητή στο δρόμο του για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τον Αύγουστο. Πρωτόγνωρες συνθήκες και καταστάσεις λόγω COVID έκαναν τον αγώνα πολύ ιδιαίτερο ενώ η απουσία από μεγάλους αγώνες ήταν εμφανής.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 100 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 21 χώρες! Επόμενος στόχος το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μαδειρα της Πορτογαλίας στις 16-22/5/2021.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Καταφύγιο αδέσποτων ζώων θα αποκτήσει ο Δήμος Ιάσμου

editor

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στο Σουφλί: Θετική και η μητέρα του Συνοριοφύλακα

editor

Ροδόπη: Υποδοχή ιεράς εικόνος του Οσίου Παϊσίου

editor
25/04/2024 9:11