Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έτοιμος ο δρόμος στη Χηλή, για τις… βόλτες των πολιτών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης, ενημέρωσαν την Παρασκευή (09/04) το απόγευμα τους πολίτες, ότι πλέον ο  περιπατητικός δρόμος ανάμεσα στο γήπεδο και στο πάρκο της Χηλής, είναι στη διάθεση του κοινού:

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων προέβη η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α., σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρο Γιάννη Ναϊτίδη, στον περιπατητικό δρόμο ανάμεσα στο γήπεδο και στο πάρκο του οικισμού Χηλή.

Ένα πρόβλημα λύθηκε με την παρέμβαση αυτή αφού για χρόνια έτρεχε νερό μέσα από το έδαφος λόγω μιας παλιάς γεώτρησης που υπήρχε κάποτε στο σημείο.

Για πολλά χρόνια δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κατοίκους και επισκέπτες ο διάδρομος αυτός, αφού σε μόνιμη βάση ήταν πλημμυρισμένος και είχε ολισθηρότητα ενώ η στασιμότητα του νερού σε κάποια σημεία αποτελούσε εστία μικροβίων.

Από σήμερα το μεσημέρι αφού καθαρίστηκε, δόθηκε προς χρήση στους πολίτες για να απολαμβάνουν την βόλτα τους ή τους αγώνες ποδοσφαίρου που λαμβάνουν χώρα πλησίον του.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης

Πηγή: evros24

Related posts

H Aλεξανδρούπολη εντάσσεται στις αντικειμενικές αξίες – Που ανεβαίνουν και που πέφτουν οι τιμές

editor

Βροχές, χαλάζι και ακραία καιρικά φαινόμενα χθες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

editor

Καιρός: Η αφρικανική σκόνη θα μας «πνίξει» όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

admin