20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στην Μάκρη – Κλειστός ο κόμβος του οικισμού

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης και Ε.Ε.Λ του οικισμού Μάκρης  θα πραγματοποιηθεί στένωση του οδοστρώματος της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κομοτηνής από το  10ο χιλ έως 11,5ο  χιλ.

Στην πρώτη φάση των εργασιών θα γίνει πλήρης αποκλεισμός των κλάδων εξόδου από την Εγνατία Οδό προς Αλεξ/πολη και Μάκρη και του κλάδου  εισόδου στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Κήπους στον Α/Κ Μάκρης (χ.θ. 607,5)και θα πραγματοποιηθεί στένωση του οδοστρώματος από το 10ο  χιλ. έως 10,9ο  χιλ. στην Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κομοτηνής.

Η έξοδος  των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Αλεξ/πολη και Μάκρη θα πραγματοποιείται μέσω του Α/Κ Κίρκης και θα προειδοποιούνται εγκαίρως με εργοταξιακή σήμανση.

Στην δεύτερη φάση  των εργασιών θα πραγματοποιηθεί  στένωση  του οδοστρώματος από το 10,9ο  χιλ. έως 11,5 χιλ.,  της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κομοτηνής.
Θα πραγματοποιηθεί τμηματικά η στένωση  της πλευράς του ρεύματος κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού που θα λαμβάνουν χώρα οι εργασίες και η εκτροπή των οχημάτων προς το ελεύθερο ρεύμα κυκλοφορίας  θα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται απρόσκοπη κυκλοφορία των οχημάτων και των δύο κατευθύνσεων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “σε καμιά περίπτωση δεν θα διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητόδρομου.”.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31-12-2021.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Πρωτοβουλία Ευριπίδη Στυλιανίδη για τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης

editor

Δεκάδες δήμοι συστήνουν Αναπτυξιακούς Οργανισμούς – Η Αλεξανδρούπολη παραμένει όμηρος των… εγωισμών Λαμπάκη και “εξαπτέρυγων” του

editor

Αλεξανδρούπολη: Αναβιώνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης

editor
20/06/2024 8:46