19 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του τουρισμού, είχε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του τουρισμού, είχε σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, εν όψει της έναρξης της φετινής τουριστικής σεζόν.

Σε συνέχεια των επαφών που πραγματοποίησε ο κ.Ζαμπούκης την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου, είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Απόστολο Παλακίδη.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Μπόγδης, συζητήθηκε το άνοιγμα των συνόρων στη Νυμφαία και το Ορμένιο, το άνοιγμα του τουρισμού τον προσεχή Μάιο και ο βαθμός ετοιμότητας υποδοχής τουριστών κυρίως από τις γείτονες χώρες Βουλγαρία και Ρουμανία.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε στο γραφείο του τους ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορείων της Αλεξανδρούπολης, Ελένη και Γιώτα Δερμεντζοπούλου, Ευαγγελία Καραμπατζάκη και Βασίλη Κασαπίδη. Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας, τη δυνατότητα σύνδεσης του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης με εσωτερικούς προορισμούς και την πρόθεση της δημοτικής αρχής να συνδράμει σε οργανωμένες ενέργειες που αφορούν στην προβολή του δήμου μας ως προορισμού.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου ευαγγελιστού Λουκά στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

editor

Επίσημη επίσκεψη του Ν. Δένδια στην Αρμενία

editor

Σαμοθράκη: Mειωμένα τέλη κοινόχρηστων χώρων κατά 50% και για το 2021

editor
19/07/2024 11:55