24 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ροδόπη: Διέρρηξαν και λεηλάτησαν το κτίριο της «Πολιτιστικής Κίνησης»

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ

Εικόνα πλήρους καταστροφής άφησαν πίσω τους οι βάνδαλοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο κτίριο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης στην Κομοτηνή και άρπαξαν ό,τι είχε αξία, προκαλώντας ταυτόχρονα εκτεταμένες υλικές ζημιές που το ύψος τους μαζί με την αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 4.000 ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστες τρύπωσαν στο εσωτερικό του κτιρίου τα ξημερώματα της Τρίτης και άρπαξαν ένα τάμπλετ, έναν φορητό υπολογιστή, έξι μικρόφωνα και άλλο ένα μηχάνημα, ενώ προκάλεσαν ζημιές στους χώρους πίσω από το μπαρ, την κουζίνα και την σκηνή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο «Χρόνος».

Μάλιστα, οι ίδιοι -πιθανότατα- διαρρήκτες εισέβαλαν και στο κτίριο του Μορφωτικού Συλλόγου Προσωπικού Δ.Ε.Η. Κομοτηνής, όπου επίσης προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημίες σπάζοντας τζάμια και ξηλώνοντας ηλεκτρολογικό υλικό το οποίο άρπαξαν. Για τα δυο περιστατικά διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια Κομοτηνής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Related posts

Ένωση Γονέων Μαθητών Αλεξανδρούπολης: “Δεν θέλουμε άλλη μία χαμένη σχολική χρονιά με παλινωδίες, πισωγυρίσματα & αιφνιδιασμούς”

editor

Ένας Εβρίτης Τεθωρακισμένος Συνταγματάρχης ενημερώνει τη Βουλευτή Έλενα Ράπτη στα πλαίσια της ΔΕΘ

editor

Έβρος: Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

editor
24/09/2023 23:41