15 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Ελληνοτουρκικά: Ασύλληπτο παραλήρημα Μπαχτσελί – «Οι Έλληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821»

Ελληνοτουρκικά: Ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα σε βάρος της Ελλάδας.
Ελληνοτουρκικά: Ο εθνικιστής πολιτικός, Ντεβλέτ Μπαχτσελί φαίνεται πως… ταράχτηκε από τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, την Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο χωρών.

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει ο εταίρος του Ερντογάν.

Πηγή: sportime

Related posts

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν καλεί τον Κ.Μητσοτάκη να αφοπλίσει μερικώς ή ολικώς τα νησιά του Αν.Αιγαίου

editor

Γιατί η Άγκυρα προετοιμάζει έδαφος για «θερμό» καλοκαίρι

editor

Σωτ. Σέρμπος – ΔΠΘ: Αναβαθμίζεται ο ρόλος της Ελλάδας μέσα από την Ρωσο-Ουκρανική κρίση

editor
15/08/2022 9:30