29 Ιανουαρίου, 2022
Πολιτική

Ελληνοτουρκικά: Ασύλληπτο παραλήρημα Μπαχτσελί – «Οι Έλληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821»

Ελληνοτουρκικά: Ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα σε βάρος της Ελλάδας.
Ελληνοτουρκικά: Ο εθνικιστής πολιτικός, Ντεβλέτ Μπαχτσελί φαίνεται πως… ταράχτηκε από τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, την Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο χωρών.

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει ο εταίρος του Ερντογάν.

Πηγή: sportime

Related posts

Ελληνική διπλωματία: προκλήσεις και προοπτική στο τετ α τετ Μητσοτάκη με τους πρέσβεις

editor

Μ. Βαρβιτσιώτης για τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων: Είμαστε αποφασισμένοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση

editor

Τουρκία για Φόρουμ Φιλίας: Ελλάδα και Κύπρος απειλούν την σταθερότητα στην περιοχή

editor