28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Νέο πρόγραμμα στήριξης οικογενειών σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο & Ορεστιάδα από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Πέντε χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας συμπληρώνει το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» της «Αποστολής» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.».

Η ανανέωση της προγραμματικής συμφωνίας, υπεγράφη στην Αρχιεπισκοπή από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον κ. Ιωάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» , παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Αποστολής κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και της Υπεύθυνης Βορείου Ελλάδος της «Αποστολής» κ. Όλγας Παπαχαρίτου.

Στο πρόγραμμα προβλέπεται η μηνιαία διανομή, αρχικά, χιλίων σαράντα (1.040) δεμάτων με τρόφιμα, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Ιωάννινα, την Χαλκίδα, τη Λαμία και σε άλλες πόλεις σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν εξετάζεται συνεχώς η επέκταση του Προγράμματος και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Μέχρι σήμερα, 1.863.680 μερίδες φαγητού, έχουν μέσω δεμάτων, διανεμηθεί σε ελληνικά νοικοκυριά προσφέροντας ανακούφιση. Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Των νερών τ’ αγιάσματα

editor

Νεαρή πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Καβάλας

editor

Επίδομα για όσους δεν εντάσσονται σε ταμείο ανεργίας

admin
28/03/2024 14:41