20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Περιβάλλον Τοπικά Νέα

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης ανέλαβε δράση: Kαθαρίζει την παραλία κάτω από το φάρο (video)

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης από σήμερα το πρωί ξεκίνησε τον καθαρισμό της παραλίας κάτω από το φάρο της πόλης, καθώς εδώ και εβδομάδες (μάλλον και χρόνια) ήταν ένα πολύ άσχημο θέαμα τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς πολίτες.

Ο δήμος δεν έκανε “τα στραβά μάτια” και φρόντισε τον τόπο του όπως του αρμόζει. Μηχανήματα από νωρίς σήμερα το πρωί καθαρίζουν την παραλιακή ενώ οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή. Τελικά τα δημοσιεύματά μας “πιάσανε τόπο” και καιρός ήταν να αναλάβει κάποιος την καθαριότητα μιας πολύ επισκέψιμης περιοχής.

Πλέον τα μικρά παιδιά θα μπορούν να παίζουν στο γιαλό χωρίς σκουπίδια, μπάζα, ξύλα αλλά και οι μεγάλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν την πόλη τους όπως πρέπει.

Μπορείτε να αντρέξετε στο πρώτο ρεπορτάζ που είχε γίνει για την τότε “σιχαμερή” παραλία αλλά και στο δεύτερο ρεπορτάζ που η θλιβερή εικόνα συνεχιζόταν και φοβόμασταν μην φτάσουμε το 2045 για να καθαριστεί η παραλία κάτω από το φάρο.

Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη παραλία είναι αρμοδιότητα του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι άφαντος. Από την πλευρά μας αισθανόμαστε χαρά και ικανοποίηση καθώς από το προσεχές Σαββατοκύριακο, η βόλτα μας θα είναι διαφορετική, πιο προσιτή και πάνω από όλα καθαρή.

Ακολουθεί βίντεο από σήμερα το πρωί όπου συνεργεία του δήμου ανέλαβαν δράση καθώς και τα δύο προηγούμενα ρεπορτάζ που έδειχναν την αθλιότητα που επικρατούσε στο εν λόγω σημείο:

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Τιμήθηκε η ιστορία των προγόνων μας – Θεμελιώθηκε το Μνημείο του Θρακικού Ελληνισμού!

editor

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση του Έβρου

editor

ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Ο Βιολογικός Σταθμός αναβαθμίστηκε με συνεχείς παρεμβάσεις

editor
20/04/2024 8:03