17 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το “ευχαριστώ” της “Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης” στους ανθρώπους & τις επιχειρήσεις που τη στήριξαν

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις του Έβρου βοήθησαν το έργο της ΕΠΑΘ η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα.

Πρόκειται για παιδιά που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι πολύ σημαντικό να μας έχουνε δίπλα τους. Μόνο μέσα από την συλλογική προσπάθεια και την αλληλεγγύη μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το βιοτικό επίπεδο των συνανθρώπων μας.

Η βοήθεια του Έβρου στο έργο της ΕΠΑΘ ήταν μεγάλο για τον λόγο αυτό η ΕΠΑΘ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με το παρακάτω δελτίο τύπου:

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για το ενδιαφέρον σας προσφέροντας για τα παιδιά που στηρίζει η ΕΠΑΘ και χρήζουν βοήθειας.

Η βοήθειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη ειδικότερα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους.

Η αξιόλογη αυτή ενίσχυση μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμά το έργο της Ε.Π.Α.Θ , που βρίσκεται στον καθημερινό αγώνα για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Ε.Π.Α.Θ είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για το ανθρώπινο πνεύμα και την ευαισθησία που δείχνετε στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουμε.

Από την πλευρά μας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή υπηρεσία να σας παρέχουμε , στα πλαίσια των δράσεων και σκοπών της Ε.Π.Α.Θ.

Ευχαριστούμε

1) Την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτής , αξιότιμο κ. Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά για την ευγενική τους δωρεά και άμεση στήριξη των παιδιών της ΕΠΑΘ

2) Τους αξιότιμους υπαλλήλους των καταστημάτων Μασούτης 593 και Μασούτης 595 Αλεξανδρούπολης που πρόσφεραν τρόφιμα στα παιδιά της ΕΠΑΘ

3) Την ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ « AEGEANOIL» και ιδιαίτερα τον διευθυντή της στην Αλεξανδρούπολη αξιότιμο κ. Ιωάννη Πιστόλα

4) Το ζαχαροπλαστείο OSCAR που εκ παραδρομής δεν ευχαριστήσαμε στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου Ευχαριστήριο

5) Το σύλλογο καθηγητών του Α΄ ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για την χρηματική δωρεά τους

6) Την αξιότιμη κ. Σμαρώ Δέλκου για την χρηματική δωρεά της

7) Την Εταιρία Σκλαβενίτης ΑΕ για τις δωροεπιταγές που δώρισε για τα παιδιά της ΕΠΑΘ

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά εκ μέρους των παιδιών που εκπροσωπούμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας στο μέλλον , για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο , αλλά τόσο ανθρώπινο έργο μας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Σήμερα γιορτάζουν οι Αγίες Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη

editor

Λ. Μενδώνη: Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένα φαινόμενο που δεν κατατάσσεται και δεν ορίζεται

editor

Αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο στις Θερμοπύλες – Διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους (φωτο)

editor
17/07/2024 20:00